CHRISTIANA TÎRGOVIȘTE 

Platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19

vaccinare-covid.gov.ro/


   


Misiune

Misiunea şcolii este să asigure o educaţie de calitate, pentru dezvoltarea intelectuală, socială şi profesională a tinerilor în vederea adaptării socio-economice a adolescenţilor de azi, viitori cetăţeni activi, deplin conştienţi de propria valoare şi competitivi pe piaţa naţională, europeană şi mondială a muncii.

Viziune

În viziunea noastră şcoala creează un învăţământ postliceal de nivel european: acces la educaţie pentru toţi elevii, performanţă pentru fiecare elev, cadre didactice motivate, colaborare, cooperare, toleranţă şi deschidere. Ţelul Şcolii Postliceale Sanitare “Christiana” Tîrgovişte este să devină o unitate şcolară de referinţă, integrată nevoilor sociale ale comunităţii, care să realizeze pregătirea de astăzi pentru viitorul de mâine la standarde europene.

Scop

Şcoala Postliceală Sanitară “Christiana” Tîrgovişte oferă absolvenţilor de liceu cu şi fără diplomă de bacalaureat posibilitatea de a se pregăti în domeniul “ sănătate şi asistenţă pedagogică”, calificarea “asistent medical generalist”. Şcoala noastră are uşile deschise pentru toate persoanele care vor să se pregătească ca asistent medical generalist, indiferent de etnie, religie, vârstă şi sex

 
.
More Info

Link-uri utileInformatii utile

Institutie acrediata prin O.M. 5427 din 23.09.2008
Analiza SWOT

Absolventi

Promotiile de absolventi ai Scolii Postliceale Sanitare “Christiana” din Tirgoviste
Analiza Rezultatelor

Parteneri

Centrul Medical Pop de BăseștiFundatia pentru Dezvoltare Umana